Fractal

Το σκοτεινό πάρτυ των Mechanimal !

Από τον Γιάννη Παναγόπουλο //

 

IMG_7220

 

Mechanimal δεν είναι κάτι στατικό. Είναι το trip του Γιάννη Παπαϊωάννου (γνωστός στην electro πιάτσα και ως ΙΟΝ) γύρω από την εξελικτική πορεία μιας «σιαμαίας» γέννας. Electro ήχος και ανεξέλεγκτος θυμός σε ένα σώμα. Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, οι Mechanimal    έχουν live στο «Death Disco» – Ωγύγου 15 και Λεπενιώτου, Ψυρρή. Θα παρουσιάσουν το νέο τους (και τρίτο συνολικά) άλμπουμ που είναι σχεδόν έτοιμο και λένε πως θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου χρόνου. «Σήμερα» φωνητικά στην μπάντα, στη θέση του Freddie Faulkenberry, κάνει η Ελένη Τζαβάρα (Etten, Film) και στη θέση του κιθαρίστα Κώστα Ματιάτου (που έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό), επανήλθε ο Τάσος Νικογιάννης.   Πριν οι Mechanical στάξουν οργή και ωμά beat από σκηνής, ο Γιάννης Παπαϊωάννου μας ξενάγησε στη νέα εκδοχή του μουσικού του σχήματος.

 

https://www.youtube.com/watch?t=1&v=sIXNXY6IZ4o

 

-Live θα παίξουμε μόνο δύο παλαιότερα τραγούδια από το κοντινό παρελθόν μας και θα εστιάσουμε περισσότερο στα νέα κομμάτια, τα οποία ουσιαστικά αποτελούν και τον κορμό του νέου άλμπουμ. Σε όλα τραγουδάει η Ελένη Τζαβάρα, η οποία πλέον αποτελεί τη φωνή του σχήματος.

 

-Οι Mechanimal είναι μια παρέα ανθρώπων, ένα μουσικό συγκρότημα το οποίο εκφράζεται μέσα από τη μουσική, τους στίχους και την εικόνα. Αυτό είναι κάτι το οποίο ίσχυε χτες, ισχύει σήμερα και θα ισχύει και αύριο.

 

IMG_7251

 

-Το τελευταίο άλμπουμ μας «Secret Science» άρεσε σε κοινό και κριτικούς. Οι πωλήσεις του δεν καλύπτουν τα καθημερινά μας έξοδα αλλά αυτό δεν το βλέπουμε ως αυτοσκοπό.

 

– Tο τρίτο άλμπουμ των Mechanimal θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016 από την Inner Ear. Έχει τον τίτλο “ΔΠΔ” και περιέχει 10 νέες συνθέσεις, με τη φωνή της Ελένης Τζαβάρα και τις κιθάρες του Τάσου Νικογιάννη. Μέχρι τότε, θέλουμε να παρουσιάσουμε ζωντανά το νέο μας υλικό σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη στην Ελλάδα.

 

 

Ο ION κάνει ρεμίξ στον εαυτό του εδώ:

 

 

Πιάστε τους Mechanimal εδώ: http://mechanimal.gr/

 

IMG_7244

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to Top