Fractal

✔ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 10 βιβλία από τις εκδόσεις Bell

 

books_bell_2

 

Το περιοδικό Fractal, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Bell www.bell.gr ) προσφέρουν 10 αντίτυπα από τα ακόλουθα βιβλία (2 αντίτυπα από κάθε βιβλίο):

 

  • “Πίσω από Κλειστές Πόρτες” (Behind Closed Doors) // B. A.  Paris
  • “Η Συνάντηση” (The Crossing) // Michael  Connelly
  • “Όταν ‘Ερθει η ‘Ωρα” (Cometh the Hour) // Jeffrey  Archer
  • “Ορκίσου, ‘Αλεξ Κρος” (Cross My Heart) // James  Patterson
  • “Το Φλεγόμενο Δωμάτιο” (The Burning Room) // Michael  Connelly

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

✔ να κάνετε Like στη σελίδα του περιοδικού Fractal: https://www.facebook.com/fractalart.gr

✔ να κάνετε Like και Share (κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο Facebook την ακόλουθη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού: (https://www.facebook.com/fractalart.gr/posts/1753232168272749)

 

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Η κλήρωση των 10 τυχερών θα πραγματοποιηθεί μέσω του Random.org και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο Facebook για την παραλαβή των δώρων τους.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 στην παρούσα σελίδα και στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/fractalart.gr

 

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι είναι κάτοικοι Ελλάδας και όχι εξωτερικού και έχουν πραγματοποιήσει και τις 2 ανωτέρω ενέργειες. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρηθούν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με το fractalart.gr@gmail.com

 

Τα ονόματα των 10 νικητών του διαγωνισμού:

★ Τα ονόματα των 10 νικητών του διαγωνισμού των Εκδόσεων Bell, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μέσω του Random.org.

★★ Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. (Αν είστε ανάμεσα στους νικητές, εκτός από τα Εισερχόμενα, δείτε και τον φάκελο Αιτήματα μηνυμάτων / Φιλτραρισμένα στα μηνύματά σας στην Αρχική σελίδα στο Facebook)

 

✔ Το βιβλίο “Πίσω από Κλειστές Πόρτες” (Behind Closed Doors) // B. A. Paris κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο “Η Συνάντηση” (The Crossing) // Michael Connelly κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο “Όταν ‘Ερθει η ‘Ωρα” (Cometh the Hour) // Jeffrey Archer κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο “Ορκίσου, ‘Αλεξ Κρος” (Cross My Heart) // James Patterson κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο “Το Φλεγόμενο Δωμάτιο” (The Burning Room) // Michael  Connelly κερδίζουν οι:

 

>> Διαβάστε περισσότερα για τα βιβλία των εκδόσεων Bell:

 

bell_1“Πίσω από Κλειστές Πόρτες” (Behind Closed Doors) // B. A. Paris

Ο Τζακ: Γοητευτικός, πετυχημένος δικηγόρος, αφοσιωμένος σύζυγος
και
Η Γκρέις: Εκλεπτυσμένη, άριστη νοικοκυρά, φυλακισμένη

Όλοι γνωρίζουν ένα ζευγάρι σαν τον Τζακ και την Γκρέις.
Αυτός είναι έξυπνος, εμφανίσιμος και πλούσιος. Εκείνη είναι γλυκιά, ευγενική και γοητευτική.
Μπορεί να μη θες να τους συμπαθήσεις, αλλά στο τέλος τους συμπαθείς.

Θα ήθελες να γνωρίσεις την Γκρέις λίγο καλύτερα. Όμως συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.
Γιατί ο Τζακ και η Γκρέις είναι πάντοτε μαζί.

Ορισμένοι μπορεί αυτό να το θεωρήσουν πραγματική αγάπη.

Κάποιοι άλλοι, μπορεί να αναρωτηθούν γιατί η Γκρέις δεν απαντάει ποτέ στο τηλέφωνο. Ή για ποιο λόγο, ενώ δεν εργάζεται, δε βρίσκει ποτέ χρόνο να βγει για έναν καφέ. Πώς είναι δυνατόν να είναι εξαίσια μαγείρισσα, αλλά να παραμένει τόσο αδύνατη; Και στα παράθυρα του υπνοδωματίου; Γιατί υπάρχουν κάγκελα; Κάποιες φορές ο τέλειος γάμος είναι το τέλειο ψέμα.

 

 

bell_2“Η Συνάντηση” (The Crossing) // Michael Connelly

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο ντετέκτιβ Χάρι Μπος αποστρατεύτηκε από την Αστυνομία του Λος ‘Αντζελες, πριν προλάβουν να τον απολύσουν, και τώρα ο συνήγορος υπεράσπισης Μίκι Χόλερ χρειάζεται τη βοήθειά του. Μια γυναίκα δολοφονήθηκε βίαια και όλα τα αποδεικτικά στοιχεία δείχνουν τον πελάτη του Χόλερ, ένα πρώην μέλος συμμορίας που τα παράτησε και έγινε οικογενειάρχης. Αν και η κατηγορία ανθρωποκτονίας που τον βαραίνει φαίνεται αδιάσειστη, ο Μίκι είναι σίγουρος ότι τον παγίδευσαν.

Παρότι έρχεται σε αντίθεση με όλα του τα πιστεύω, ο Μπος αναλαμβάνει την υπόθεση. Ο φάκελος κατηγορίας έχει πολλά κενά και ουσιαστικά θα πρέπει να απαντήσει εκείνος το ερώτημα: Αν δεν είναι ο πελάτης του Χόλερ ο δολοφόνος, τότε ποιος είναι; Με τη βοήθεια της Λούσι Σότο, πρώην συνεργάτιδάς του στην Αστυνομία του Λος ‘Αντζελες, ο Μπος αρχίζει να σκαλίζει την υπόθεση. Σύντομα οι έρευνές του στρέφονται εντός της αστυνομίας και συνειδητοποιεί ότι ο δολοφόνος που ψάχνει τον παρακολουθεί.

 

bell_3“Όταν ‘Ερθει η ‘Ωρα” (Cometh the Hour) // Jeffrey Archer

 

Το έκτο μέρος των «Χρονικών των Κλίφτον» ξεκινάει με ένα σημείωμα αυτοκτονίας, το οποίο έχει δραματικές επιπτώσεις για τον Χάρι και την Έμμα Κλίφτον, τον Τζάιλς Μπάρινγκτον και τη λαίδη Βιρτζίνια.

Ο Τζάιλς πρέπει ν’ αποφασίσει αν θα έπρεπε ν’ αποσυρθεί από την πολιτική και να προσπαθήσει να σώσει την Κάριν, τη γυναίκα που αγαπάει, από την Ανατολική Γερμανία. Είναι, όμως, πραγματικά ερωτευμένη μαζί του η Κάριν ή μήπως είναι κατάσκοπος;

Η λαίδη Βιρτζίνια κινδυνεύει με χρεοκοπία και δε βλέπει λύση στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μέχρι που γνωρίζει τον αμερικανό πολυεκατομμυριούχο Σάιρους Γκραντ.

Ο Σεμπάστιαν Κλίφτον είναι τώρα διευθυντής στην Τράπεζα Φάρδινγκς. Αφοσιωμένος ολοκληρωτικά στη δουλειά του, δεν έχει χρόνο για προσωπική ζωή, μέχρι που γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη Ινδή Πρίγια. Μόνο που οι γονείς της Πρίγια έχουν ήδη κανονίσει τον γάμο της κόρης τους με κάποιον άλλο. Και την ίδια στιγμή ο Έιντριαν Σλόουν και ο Ντέσμοντ Μέλορ συνωμοτούν για να πάρουν υπό τον έλεγχό τους τη Φάρδινγκς…

Ο Χάρι Κλίφτον αγωνίζεται για την απελευθέρωση του Ανατόλι Μπαμπάκοφ από γκουλάγκ της Σιβηρίας. Και τότε συμβαίνει κάτι που κανείς τους δεν μπορούσε να το έχει φανταστεί…

 

 

bell_4“Ορκίσου, ‘Αλεξ Κρος” (Cross My Heart) // James Patterson

Κυνηγημένος… Παγιδευμένος… Ο ‘Aλεξ Κρος είναι το θήραμα

Ο ντετέκτιβ ‘Aλεξ Κρος είναι πάνω απ’ όλα οικογενειάρχης. Οι άνθρωποι που αγαπά βρίσκονται δίπλα του για να του δίνουν δύναμη να αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες της ζωής.

Υπάρχει ένας άνθρωπος που το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και είναι αποφασισμένος να χτυπήσει τον ‘Aλεξ στο πιο ευαίσθητο σημείο του. Για να τον καταστρέψει.

Ο ‘Aλεξ Κρος έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να προστατεύει τους άλλους. Τώρα, είναι ανήμπορος να προστατεύσει ακόμη και τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Ως ντετέκτιβ, έχει κάνει πολλούς εχθρούς, όμως ποτέ κανέναν σαν αυτόν.

Ό,τι αγαπάει του το αρπάζουν. Σύντομα δεν θα του έχει απομείνει τίποτα. Και κανένας.

 

 

 

bell_5“Το Φλεγόμενο Δωμάτιο” (The Burning Room) // Michael  Connelly

 

Ο Χάρι Μπος αναλαμβάνει μια υπόθεση με πολλές σκοτεινές πτυχές και απρόβλεπτες προεκτάσεις…

Δεν είναι πολλά τα θύματα δολοφονίας που πεθαίνουν σχεδόν δέκα χρόνια μετά το έγκλημα. Έτσι, όταν ένας άντρας υποκύπτει εξαιτίας των επιπλοκών ενός παλιού τραυματισμού του από μια αδέσποτη φαινομενικά σφαίρα, ο ντετέκτιβ της Μονάδας Ανοιχτών-Ανεξιχνίαστων Υποθέσεων της Αστυνομίας του Λος ‘Αντζελες Χάρι Μπος έρχεται αντιμέτωπος με μια υπόθεση όπου το πτώμα είναι ακόμη φρέσκο, αλλά όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Ξεκινώντας από τη σφαίρα που βρισκόταν για πολλά χρόνια σφηνωμένη στη σπονδυλική στήλη του θύματος, ο Μπος και η νεαρή ντετέκτιβ Λουσία Σότο θα ανακαλύψουν ότι ο πυροβολισμός εκείνος κάθε άλλο παρά τυχαίος ήταν, ενώ σύντομα θα οδηγηθούν σε μία ακόμη ανεξιχνίαστη υπόθεση, που αφορά το θάνατο εφτά παιδιών σε πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε μια πολυκατοικία πριν από είκοσι περίπου χρόνια.

Όταν, όμως, η έρευνά τους αρχίσει να απειλεί ζωές και καριέρες, οι δύο ντετέκτιβ θα πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να ρισκάρουν τα πάντα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια ή αν είναι προτιμότερο ορισμένα μυστικά να μένουν θαμμένα για πάντα…

 

Ετικέτες:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to Top